Diensten

RENOVATIE

Is jouw bedrijfshal, schuur, loods of stal toe aan een renovatie? Bij Greco Montage ben je aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in renovaties en geven gebouwen een nieuw leven. Inclusief professionele asbestsanering indien nodig en het plaatsen van zonnepanelen. Onze vakmannen gaan uiterst professioneel te werk en garanderen een geslaagde renovatie. Ontdek de mogelijkheden van een renovatie door Greco Montage en geef je gebouw de upgrade die het verdient.

Jouw hal of stal in een nieuw jasje

Wij hijsen jouw hal of stal in een nieuw jasje, waardoor hij er niet alleen mooier uitziet, maar ook voldoet aan moderne normen van duurzaamheid en functionaliteit. Of het nu gaat om het vernieuwen van dak- en wandbeplating, het verwijderen van asbest, of het plaatsen van zonnepanelen, wij staan klaar om de klus te klaren. We schakelen snel, zodat je hal of stal weer snel operationeel is.

Renovatie op maat

Geen twee renovatieprojecten zijn hetzelfde, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu de gevel van je bedrijfshal wilt upgraden, het dak wilt vernieuwen of een complete renovatie wilt, wij hebben de expertise om het te realiseren. Onze vakmensen werken met oog voor detail en zorgen voor een geslaagde renovatie van je gebouw.

Specialist in hallenbouw

Greco Montage heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen en realiseren van hoogwaardige bedrijfshallen. Van nieuwe bedrijfshallen tot de uitbreiding van bestaande faciliteiten, geen uitdaging is ons te groot. Onze maatwerkoplossingen voldoen aan al je specifieke wensen en eisen. Dankzij onze expertise en toewijding bouwen we hallen die functioneel, duurzaam en kostenefficiënt zijn.

Duurzame dak- en wandbeplating

Bij de renovatie van je gebouw ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare montage van dak- en/of wandbekleding. Het grote voordeel van nieuwe dak- en wandbeplating is dat de isolatiewaardes hoger zijn. Hierdoor heb je minder energiekosten. Greco Montage biedt een ruime keuze aan materialen en kleuren. Zo zorgen we ervoor dat je gebouw de gewenste uitstraling krijgt.

Renovatie inclusief asbestsanering

Voordat we beginnen aan de daadwerkelijke renovatie, is het cruciaal om eventuele asbestproblemen aan te pakken. Daarom bieden wij een renovatie inclusief asbestsanering. Asbest, vooral aanwezig in materialen zoals golfplaten, vormt een ernstig gezondheidsrisico. Onze gespecialiseerde asbestsaneerders zorgen voor een grondige en veilige verwijdering. Veiligheid staat bij Greco Montage centraal, en we werken volgens strikte richtlijnen en wetgeving om ervoor te zorgen dat alle asbestvezels veilig worden verwijderd en afgevoerd.

Zonnepanelen laten plaatsen

Bij de renovatie van je bedrijfshal, gebouw, schuur of stal kan je tevens zonnepanelen laten plaatsen door Greco Montage. Zonnepanelen zijn een slimme investering die je energiekosten aanzienlijk verlagen. Ze wekken groene energie op, waardoor je bijdraagt aan het milieu en een duurzame toekomst. We werken met hoogwaardige zonnepanelen die op een efficiënte manier energie opwekken en bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden.

Kosten en offerte

We begrijpen dat kosten een belangrijk aspect zijn bij een renovatieproject. Bij Greco Montage streven we naar transparantie en duidelijkheid. Wij bezorgen je graag een gedetailleerde prijsopgave voor de renovatie van je bedrijfshal, gebouw, stal of loods. Binnen korte tijd ontvang je een offerte van ons, zodat je goed geïnformeerd en met vertrouwen stappen kunt zetten richting de renovatie. Ook komen we graag bij je langs om een beter beeld te krijgen van het project.
Vraag hier een offerte aan
OF
Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp
0342-489760

Bespaar nu met energie-investeringsaftrek

Als zakelijke klant van Greco Montage kun je in aanmerking komen voor subsidies van de overheid. Het mooie is dat bedrijven in sommige gevallen tot wel 40% van de kosten kunnen aftrekken dankzij fiscale voordelen, zoals de energie-investeringsaftrek (EIA). Deze financiële stimulansen maken het mogelijk om duurzame investeringen te doen en tegelijkertijd uw bedrijfskosten te verlagen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Alleen de beste

Producten

Bij Greco gebruiken we hoge kwaliteit panelen van FALK.
FALK 1000 GL DAK
FALK 1100 TR3+
FALK 1060 WB
Overige

Diensten

Contact

Heb je nog vragen over onze renovatie diensten of wil je persoonlijk advies? Ons team staat klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op per telefoon, mail of via het contactformulier op onze website. Bij Greco Montage hechten we waarde aan een persoonlijke benadering en betrouwbaarheid. We streven ernaar om jouw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het renovatieproces.
Vraag hier je offerte aan
OF
Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp
0342-489760